Viime syksynä Huuhkajiin noussut maalivahti Carljohan Eriksson odottaa jo tulevia maaotteluita.

Huuhkajat kokoontuu yhteen maaliskuun lopulla Espanjassa, kun se kohtaa harjoitusotteluissa Slovakian ja Islannin. Kesäkuussa odottavat sitten Nations Leaguen ottelut.

– Todella mielenkiintoinen maajoukkuevuosi on tulossa. MM-karsinnat päättyivät tietenkin pettymykseen, kun emme päässeet jatkoon, mutta tänä vuonna on tulossa isoja Nations Leaguen otteluita ja ensimmäisenä edessä ovat valmistavat ottelut. Maajoukkueesta on poistunut isoja johtajia ja siellä on isoja saappaita täytettävänä. En epäile hetkeäkään, etteikö niitä saataisi täytettyä, sillä joukkue on täynnä liidereitä, Eriksson toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

Eriksson nousi viime syksynä Huuhkajiin ja pääsi debytoimaan harjoitusottelussa Walesia vastaan. Hän on päässyt hyvin maajoukkueeseen sisään.

– Alkuun se oli aika surrealistinen fiilis. Huuhkajiin pääseminen on ollut unelmana pienestä pojasta saakka. Se oli iso kunnia-asia ja Suomi-paitaa kantaa aina ylpeänä. Oli mahtavaa päästä seuraamaan toimintaa läheltä.

– Syksyn kuluessa pääsin enemmän maajoukkueeseen mukaan ja debyytti oli tietenkin kirsikka kakun päällä. Se oli mahtava kokemus. Maajoukkue on sellainen ympäristö johon haluaa aina päästä takaisin. Sitä voi käyttää motivaation lähteenä ihan jokapäiväisessä tekemisessä, hehkuttaa Eriksson.