Huuhkajat kohtaa vuoden ensimmäisessä harjoitusottelussa lauantaina Islannin. Kapteenistoon valittu Teemu Pukki haluaa ottelusta hyvän tuloksen.

Pukki muistaa edelleen vuoden 2016 ottelun Reykjavikissa, jossa Suomi oli voitossa kiinni viimeiselle minuutille, mutta Islanti nousi vielä 3-2-voittoon. Voittomaali tuli hieman kyseenalaisesti, kun pallo potkaistiin maalivahti Lukas Hradeckyn käsistä viivan yli.

– Itsellä on se katkera muisto siitä pelistä Reykjavikissa. Se vieläkin vähän ärsyttää. Lähdemme ehdottomasti voittamaan. Kun maajoukkuepaita vedetään päälle, on aina tarkoitus voittaa. Haemme hyvää tulosta ja haluamme samalla kehittää omaa peliämme. Innolla taas laitan Suomi-paidan päälle, Pukki mietiskeli Palloliiton verkkosivuilla.

Suomen ja Islannin välinen ottelu käynnistyy Estadio Nueva Condominalla Suomen aikaa kello 18.00. Ottelu on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport+ Suomi -kanavalla.