Huuhkajat avaa Nations Leaguen B-liigan ottelunsa kahdella kotikamppailulla ja Olympiastadionin liepeillä tapahtuu paljon otteluitten ympärillä.

Huuhkajat kohtaa Bosnia-Hertsegovinan lauantaina 4.6. ja Montenegron tiistaina 7.6. Olympiastadionilla. Molempina päivinä tapahtumia on kello 19.00 alkavia otteluita ennen ja myös jälkeen.

– Loistavaa, että Huuhkajien kesän otteluissa pääsemme tarjoamaan katsojille entistä laadukkaamman otteluelämyksen, joka laajenee stadionin porttien sisäpuolelta myös Olympiastadionin aukion suurelle tapahtuma-alueelle.

– Etkoilla virittäydytään illan ottelun tunnelmaan, nautitaan jättiterassin ravintolapalveluista ja yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestämme monipuolista tekemistä koko perheelle. Ensimmäistä kertaa kokeilemme myös Huuhkajat-jatkoja eli jättiterassi palvelee Stadikan edustalla myös otteluiden jälkeen, kertoo Palloliiton tapahtumapäällikkö Antti Vanhala liiton verkkosivuilla.