Huuhkajien ja Pafos FC:n keskikenttäpelaaja Onni Valakari on siirtomarkkinoiden suomalaisittain kuuma nimi. MTV:n mukaan Valakari todennäköisesti siirtyy siirtoikkunan aikana muualle.

Valakari kertoo MTV Urheilulle, että on halukas jättämään seuran. Keskikenttäpelaaja sanoo olleensa valmis hyvästelemään seuran jo viime kesänä.

– Odotin itse, että siirto olisi tullut aikaisemmin. Halusin lähteä jo ennen edellistä kautta ja tein sen seuralle selväksi, Valakeri valottaa.

Kyproslaismedia uutisoi aiemmin, että Valakarista oli tarjottu yli miljoona euroa, mutta Pafos ei tarttunut vielä täkyyn, vaan odottaa vielä isompaa tarjousta.

– Euroopan maista on tullut tarjouksia, joista seura on kieltäytynyt, vaikka tarjolla on mielestäni ollut ihan hyvää rahaa. Yhden seuran kanssa olimme sopineet kaikki jo keskenämme, mutta seurat eivät päässeet yhteisymmärrykseen.

Valakarin sopimus umpeutuu ensi vuonna, joten jos Pafos haluaa tehdä suomalaisella rahaa, niin nyt olisi oikea aika myydä.

– Uskon, että siirto on hyvin todennäköinen. Syy miksi tulin Pafosiin, oli heidän aikomuksensa kaupata minut myöhemmin eteenpäin. Tämä on heidän viimeinen tilaisuutensa.

Lähde: MTV Urheilu