Palloliiton hallitus kokoontui maanantaina vuoden kuudenteen kokoukseen. Hallitus vahvisti, että alle 21-vuotiaiden miesten maajoukkueessa vuodesta 2017 toiminut Juha Malinen ei jatka tehtävässään.

Juha Malisen sopimus Pikkuhuuhkajien päävalmentajana päättyy. Malinen aloitti tehtävät Pikkuhuuhkajissa vuonna 2017, jolloin hän hyppäsi joukkueen peräsimeen kesken EM-karsintojen. Joulukuussa 2020 Palloliitto solmi Malisen kanssa vuoden 2022 loppuun kestävän jatkosopimuksen, ja tavoitteeksi asetettiin ikäluokan EM-kisapaikka.

– Päällimmäisenä koen kiitollisuutta siitä, että sain työskennellä tällaisessa työssä viisi vuotta. Minulla on ollut mahtavia työkavereita, ja on ollut hienoa seurata suomalaisen jalkapallon kehitystä läheltä. Koen, että olen oppinut paljon uutta ja kehittynyt valmentajana vielä näilläkin kilometreillä. Nykyään päävalmentajan rooli on pitkälti tiimin vetämistä – oma tiimini on ollut todella ammattimainen ja sitoutunut valitsemiimme linjauksiin, Malinen sanoo Palloliiton tiedotteessa.

Malisen sopimuksen päättymisen johdosta rekrytointi alle 21-vuotiaiden miesten maajoukkueen päävalmentajaksi on käynnissä. Uudesta päävalmentajasta tiedotetaan mahdollisimman pian.

Lähde: Palloliiton tiedote