Huuhkajat pelaa tärkeän Nations Leaguen ottelun perjantaina isännöidessään Olympiastadionilla Romaniaa. Richard Jensen toivoo yleisöltä vahvaa tukea.

Vaikka Suomen lohkon voittohaaveet ovat äärimmäisen niukat, niin pelko sarjapaikan säilyttämisestä on täysin aiheellinen. Romania on tällä hetkellä viimeisenä, mutta vain pisteen Suomea perässä. Voitolla Suomi varmistaisi säilymisensä B-divisioonassa ja samalla Romanian putoamisen. Jensen toivoo yleisön suuntaavan sankoin joukoin Olympiastadionille.

– Syksy on jo saapunut, vähän ehkä sellaista viileetä ilmaa jo. Saadaan varmasti juosta siinä kentällä ihan tarpeeksi, mutta porukka lehtereillä lämmittelee varmasti huutamalla. Odotan hyvää fiilistä ja toivottavasti saadaan 20 000 raja rikki, Jensen toteaa Huuhkajien Twitter-tilin haastattelussa.

Jensenin mukaan yleisö antaa pelaajille energiaa kentälle.

– Onhan se meille pelaajille elintärkeä. Se voi olla juuri se pieni yksityiskohta, joka saa sinut jaksamaan ja ottamaan sen ekstraspurtin, joka mahdollisesti johtaa maaliin tai puolustussuuntaan ehkäisee maalin. Kyllä se voi olla voiton ja tappion välinen juttu, Jensen muistuttaa.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittää Nations Leaguen otteluita suorina lähetyksinä.