Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoo sivuillaan, että Leo Väisänen on jättämässä Elfsborgin todennäköisesti talven siirtoikkunan aikana.

Vahvin vaihtoehto on MLS-liigassa pelaava Austin FC. Joukkueessa pelaa ennestään myös entinen Huuhkaja-pelaaja Alexander Ring.

Väisänen on ollut pitkään siirtohuhujen kohteena ja kesällä hän oli lähellä siirtoa FC Zürichiin. Austin FC on aiemminkin ollut Ringin perässä ja sen Sportbladetin mukaan amerikkalaisseura yrittää taas tammikuussa onneaan. Myös muita ulkomaalaisseuroja on Väisäsen perässä.

Seurajohtaja Stefan Andreasson myöntää Väisästä kohtaan osoitetusta kiinnostuksesta.

– Kiinnostusta on, ja on ollut jo pitkään. Se oli lähellä kesällä erään seuran kanssa, mutta sitten mitään ei tapahtunutkaan. Jos tulee jotain, joka on hyvä Elfsborgille ja Väisäselle, olemme avoimia löytämään ratkaisun, Andreasson valotti.