Huuhkajat päätti Portugalin leirinsä kohtaamalla harjoitusottelussa Viron. Huuhkajat hävisi ottelun 0-1 (0-0).

Kuten aiemmassa ottelussa Ruotsia vastaan, niin myös Viroa vastaan päävalmentaja Markku Kanerva antoi debyyteille luottoa. Peli synnytti yhteensä kuusi uutta Huuhkajanpoikasta, kun Viljami Sinisalo, Robin Tihi, Ville Koski, Noah Pallas, Matti Peltola ja Jaakko Oksanen nimettiin avauskokoonpanoon ja samalla he saivat tilin auki A-maaotteluiden osalta.

Ruotsi-otteluun verrattuna Suomella oli suurempi pallonhallinta kuin Virolla, mutta hyökkäyspäässä panos jäi lähes olemattomaksi. Suomi ei saanut yhtään laukausta maalia kohti ja kahdessa leirin ottelussa Suomi sai luotua ainoastaan yhden kunnollisen maalipaikan.

Ei Virokaan maalipaikoilla mässäillyt, mutta se pystyi hyödyntämään yhden erikoistilanteensa. Kuusi minuuttia ennen loppua kulmapotkun jälkitilanteesta Martin Miller pääsi laukomaan Suomen puolustuksen kautta ottelun ainoan maalin.

Agon Sadiku pääsi vielä puolittaiseen paikkaan heti seuraavasta tilanteesta, mutta muuten Huuhkajien kiri jäi vaisuksi. Näin Portugalin leirin pelillinen anti jäi tuloksellisesti vaisuksi.

Huuhkajien kokoonpano:
1 Viljami Sinisalo
2 Diogo Tomas
7 Santeri Hostikka (45′ 20 Kai Meriluoto)
9 Saku Ylätupa (71′ 10 Agon Sadiku)
11 Rasmus Schüller (C) (72′ 6 Santeri Väänänen)
15 Robin Tihi
16 Jaakko Oksanen (90′ 13 Pyry Soiri)
18 Matti Peltola (71′ 14 Lucas Lingman)
19 Anthony Olusanya
21 Ville Koski
22 Noah Pallas

Vaihdossa:
12 Lucas Bergström
23 Elmo Henriksson
5 Arttu Hoskonen
17 Felipe Aspegren