Pitkään huhuttu Glen Kamaran siirto Glasgow Rangersista Leedsiin on saanut sinetin. Huuhkajien keskikenttäpelaaja on tehnyt Leedsin kanssa neljän vuoden sopimuksen.

Kamaran siirrolla Rangersista spekuloitiin ensimmäisen kerran jo talvella, kun hän jäi skottijoukkueessa vähälle peliajalle. Tuolloin siirtoa ei kuitenkaan tullut ja Kamara joutui odottamaan kesään vaihtaakseen maisemaa.

Suomalaispelaaja oli koko kesän siirtohuhujen kohteena, joista Leeds oli koko ajan paalupaikalla. Leeds ei julkaissut siirtosummaa, mutta eri brittilähteiden mukaan seura maksoi Kamarasta 5,5-6 miljoonaa puntaa eli noin 6,4-7 miljoonaa euroa.

– Olin Rangersissa 4,5 vuotta ja minusta tuntui, että tarvitsin muutosta uralleni ja Leeds on täydellinen paikka minulle käynnistää urani uudestaan, Kamara toteaa Leedsin verkkosivuilla.

Leeds putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta ja joukkueen kausi on alkanut hieman tahmeasti. Neljästä ottelusta pistesaldo osoittaa viittä pistettä ja joukkue on sarjataulukon keskikastissa.