Huuhkajien talismaani Teemu Pukki lukeutuu kokemuksensa ja ikänsä puolesta joukkueen konkaripelaajiin. Maalipyssy täyttää tänään sunnuntaina nimittäin 30 vuotta! Se on pelimiehen ikä.

Suomalaisfanit toivonevat, että hyökkääjällä on edessään vielä monta maalirikasta pelivuotta. Viime vuosien kannlata on näyttänyt ainakin hyvältä, kun Pukki on löytänyt peliinsä täysin uuden vaihteen. Historiallisissa EM-karsinnoissa syntyi upeat kymmenen täysosumaa. Valioliigassa hän on puolestaan iskenyt nyt debyyttikaudellaan 11 maalia.

Maajoukkueessa Pukki on kaikkien aikojen kolmospyssy Jari Litmasen ja Mikael Forssellin jälkeen. Kotkalainen on paukuttanut 80 maaottelussa 25 maalia.

Pukki kertoi aiemmin tällä viikolla Pukki Party -podcastissa, että hän juhlii merkkipäiväänsä yhdessä perheensä kanssa Norwichissa, kotikaranteenissa. Tämä sopinee täydellisesti vaatimattoman Pukin pirtaan.