Huuhkajien luottotoppari Joona Toivio avaa ruokailutottumuksiaan uusimmassa Liedelle-lehdessä. Ottelupäivän ruokalista on tuttua urheilijan perussettiä.

– Tärkein ateria on illallinen ennen pelipäivää: silloin täytyy tankata hiilareita. Aika usein syön pastaa. Pelipäivänä tärkeintä on, että vatsassa on hyvä fiilis. Jos peli on kahdelta päivällä, syön aamupalan aikaisin, jotta pystyn syömään lounaan ennen yhtätoista, Toivio kertoo.

– Täydellä vatsalla ei voi ravata kentällä. Pelin jälkeen juon palautusjuoman ja syön vasta kotona. Jos on kolmekin peliä viikossa, on pakko syödä pelin jälkeen kunnolla, että palautuminen lähtee käyntiin. Roskaruoka on helpointa saada alas, Toivio valottaa.

Joona Toivio kuuluu Huuhkajien luottopelaajiin. Hän pelasi kaikista joukkueen pelaajista eniten lopputurnauspaikkaan päättyneessä EM-karsinnassa.