Esbjerg fB:n Huuhkajakolmikko on ensimmäisenä Bundesliigapelaajien jälkeen valmiina jatkamaan kautta. Markus Halsti, Joni Kauko ja Pyry Soiri ovat viikonloppuna tositoimissa Tanskan Superligan jatkuessa.

Monessa liemessä keitetty kokenut Halsti myöntää, että ottelujärjestelyt ovat sellaiset, ettei aiemmin ole tullut vastaan.

– Emme saa mennä stadionin sisälle ollenkaan, emmekä käyttää pukukoppeja lainkaan. Sunnuntaina oli korona-ajan ensimmäinen ja viimeinen harjoituspeli. Kävimme läpi, että menemme stadionille kaikki valmiina. Menemme sinne pelipaita päällä. Meille on rakennettu molemmille joukkueille omat tilat eri puolille stadionille. Ne ovat ulkona stadionin sisäpuolella, Halsti kertoo Yle Urheilulle.

Samaisessa tilassa pidetään vielä taktiikkapalaverit. Pelaajien pitää vielä pelaajien muistaa turvavälit, kun he käyvät tutkiskelemassa pelikentän ja haistelemassa ilmapiiriä noin tunti ennen ottelua.

– On ehkä vähän hullunkurista, että silloin pitää muistaa kentällä turvavälit. Sitten tunnin päästä pelatessa ei tarvitse enää turvavälejä olla, Halsti sanoo.