Huuhkajakapteeni Tim Sparv valmistautuu Tanskan liigan jatkumiseen ja fokus on tiuasti mestaruustaistelussa FC Midtjyllandin kanssa.

Kokeneena pelaajana Sparv kuitenkin tietää, että elämän ei pidä antaa pyöriä kokonaan jalkapallon ympärillä. Tosin siitäkin on kokemuksia takavuosilta.

– Tiettyyn ikään saakka jalkapallo oli koko elämäni, mutta se johti pisteeseen, joka oli ehkä vähän liikaakin. koko päivä saattoi mennä pilalle huonosti menneen harjoituksen takia, Sparv muistelee omassa blogissaan.

Sittemmin elämään on tullut muutakin, vaikka kentällä Sparv antaa aina kaikkensa. Sitä mukaa kun nimeä ja tunnettuutta on tullut, on myös asioita jalkapallon liepeillä tullut enemmän. Mutta kaikelle voi sanoa ei.

– Pyyntöjä on muutaman viime vuoden aikana satanut ja olisi helppo täyttää päivänsä erilaisilla tapahtumilla, mediakampanjoilla, kuvauksilla tai podcastien nauhoituksilla. Kun sanoo ei, saa aikaa rentoutua.