Joel Pohjanpalon maaliputki 2. Bundesliigassa sai jatkoa sunnuntaina. Huuhkajakärjen maali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, kun HSV kärsi kirvelevän 1-2-tappion Heidenheimin vieraana.

Kaikki näytti HSV:n kannalta hyvältä, kun Pohjanpalo pääsi heti tauon jälkeen karkuun isäntien puolustusvirheen myötä ja viimeisteli HSV:lle johtomaalin. HSV:n kanssa noususta tiukasti kamppaileva Heidenheim tuli kuitenkin tasoihin ja hampurilaisten perisynti tuli taas esille isäntien iskettyä voittomaalin aivan pelin viime sekunneilla.

Pohjanpalo otettiin vaihtoon 82. minuutilla ja suomalainen joutui jo liian tuttuun tilanteeseen eli seuraamaan kohtalokasta takaiskua vaihtopenkin puolelta. Tuloksen myötä Heidenheim nousi pisteellä ohi HSV:n karsijan paikalle.

HSV kohtaa kauden päätöskierroksella ilman panosta pelaavan Sandhausenin. Voittokaan ei riitä nousukarsintapaikkaan, mikäli Heidenheim voittaa nousunsa jo varmistaneen Arminia Bielefeldin.