Joel Pohjanpalon erinomainen ja tuloksekas laina-aika Leverkusenista Hampuriin päättyi isoon pettymykseen. HSV ei pystynyt hoitamaan omaa leiviskäänsä taistelussa karsintaan.

Bielefeld voitti HSV:n edellä olleen Heidenheimin, joten tasapelikin kotikentältä täysin ilman panosta pelannutta Sandhausenia vastaan olisi riittänyt.

Ei kelvannut. HSV otti turpiin oikein urakalla: lukemat olivat 1-5 ja Sandhausenin Kevin Behrens teki neljä maalia. Pelillisesti HSV hallitsi palloa miltei koko ajan, mutta Sandhausenin vastahyökkäykset olivat myrkkyä jälleen kerran surkeasti puolustaneelle Hampurille.

Pohjanpalolla oli pari paikkaa ensimmäisellä jaksolla, mutta toisella Sandhausenin puolustus piti Huuhkaja-kärjen hyvin irti pallosta. Tulos tarkoitti sitä, että Pohjanpalon kausi päättyi. Lyhyen loman jälkeen alkaa taistelu pelipaikasta Leverkusenissa laina-ajan loppumisen myötä.