Leverskusen ja Lukas Hradecky jatkavat tiukkaa taistelua ensi kauden Mestarien liiga -paikasta. Lauantaina pelataan Saksan Bundesliigan viimeistä edellinen kierros ja Leverkusen yrittää säilyttää neljännen sijansa vierasottelussa Hertha Berliniä vastaan. Takana uhkaa vain pisteen päässä Borussia Mönchengladbach, joka kohtaa lauantaina varman putoajan, Paderbornin.

Tyvipäässä entinen Huuhkaja-kippari Niklas Moisander on kovan paikan edessä. Bremenin mahdollisuudet suoraan säilymiseen ovat jo käytännössä menneet, mutta mahdollisuudet karsijanpaikalle ovat yhä olemassa. Se vaatisi kuitenkin voittoa lauantaina Mainzista. ”Nikke” Moisander on myös Werder Bremenin kapteeni.

Huuhkaja-pelaajista Fredrik Jensenin paluuta kokoonpanoon ei odoteta. ”Pikku” Jensen on kärsinyt monista pienistä vaivoista ja vaikuttaa siltä, että valmistautuminen tulevaan kauteen on alkanut.

Ottelut alkavat 16.30 lauantaina.