Keskiviikkona pelataan suomalaisen pääsarjajalkapalloilun klassikko-ottelu. Vastakkain ovat HJK ja FC Haka Töölön Bolt-stadionilla.

Näytillä on kerralla harvinaisen paljon Huuhkaja-väriä, kenttäalueen eri osa-alueilla. Hakan valmentaja on monivuotinen A-maajoukkuepelaaja Teemu Tainio ja hänen kollegaansa A-maajoukkueen keskikentältä, Mika Väyrynen, toimii HJK:n kakkosena.

Toimitusjohtajatasolla katsomossa ottelua seuraavat HJK:n Aki Riihilahti, Tainion ja Väyrysen aikalainen, sekä hieman aiemmilta vuosilta Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen – 60 A-maaottelua ja myöhemmin myös vuosia maajoukkueen valmennustehtävissä.

HJK:n riveissä on kaksi pelaajaa, jotka olivat mukana edellisissä EM-karsinnoissa. Keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller ja puolustaja Daniel O´Shaughnessy. Huuhkaja-kokelaisiin voidaan hyvin laskea myös Klubin Nikolai Alho sekä 21-vuotiaiden maajoukkueessa kunnostautunut Lucas Lingman. Luonnollisesti myös Riskin veljeksillä on Huuhkaja-kokemusta. Lisäksi molempien joukkueiden keskushyökkääjät, Tim Väyrynen ja Eero Markkanen, ovat olleet Markku Kanervan aikana useampiakin kertoja Huuhkajien matkassa.

Ei olisi siis ihme, että katsomosta pystyttäisiin myös bongaamaan keskiviikkona itse Markku ”Rive” Kanerva. Tai olisi oikeastaan ihme, jos hän ei paikalla olisi.