Huuhkajien edellinen kokoontuminen oli EM-karsintojen päätösotteluissa viime vuoden marraskuussa. Sen jälkeiset tapahtumat on kaikki siirretty syksyyn ja tauosta tulee lopulta lähes 10 kuukauden mittainen.

Huuhkajakärki Joel Pohjanpalo sanoo, että maajoukkuepelejä ja joukkuekavereita on ehtinyt kaipaamaan jo melkoisesti.

– Täytyy myöntää, että maajoukkuetta ja maajoukkuekavereita on ollut ikävä. Vähän tietysti pakosta totuin pitkän toipilasjakson aikana siihen, että pelikavereita ei näe, mutta kyllä niitä pelejä todella odottaa, Pohjanpalo sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Tietyllä tavalla syyskuun pelit aloittavat uuden valmistautumisjakson EM-lopputurnaukseen. Ja tietysti Nations Leaguen otteluilla on muutakin merkitystä. Tuskin maltan odottaa, että päästään taas yhteen ja pelaamaan Suomen puolesta.