HJK kärsi kirvelevän 3-4 tappion HIFK:lle kauden ensimmäisessä Stadin Derbyssä. Kentällä nähtiin kolme nykyistä Huuhkajapelaajaa.

Irlantia vastaan loistanut Nikolai Alho pelasi koko ottelun, molemmat Nations Leaguen avauspelit pelannut Daniel O´Shaughnessy tuli vaihdosta kentälle, samoin Nations Leaguen ottelut loukkaantumisen vuoksi väliin jättänyt Rasmus Schüller.

Schüllerin ja O´Shaughnessyn sisääntulot puoliajalla olivat väkevät ja kumpikin oli vahvassa roolissa, kun HJK otti 1-3 tappioaseman kiinni – vain hävitäkseen ottelun.

Tuttuja Huuhkajanimiä vilisi muutenkin kentällä: HJK:n riveissä Markus Halsti pelasi ensimmäisen ottelunsa Klubissa tällä kaudella, Tim Väyrynen ja Roope Riski tekivät maalin mieheen sekä Valtteri Moren pelasi alakerrassa. HIFK:n paidassa Mosa Yaghoubi pääsi maalin makuun ja Sakari Mattila pelasi koko ottelun.