Huuhkajien keskikentän moottori Glen Kamara oli erinomaisella pelipäällä lauantaina, kun Glasgow Rangers kukisti legendaarisessa Old Firm -paikallisottelussa Celticin.

Voitto vei Rangersin todella lähellä ensimmäistä Skotlannin Valioliigan mestaruutta kymmeneen vuoteen. Celtic on jäänyt verivihollisestaan jo 19 pistettä! Tosin Glasgowin vihreällä osastolla on kolme ottelua vähemmän pelattuna.

Kamara pelasi koko ottelun. Ensimmäisellä jaksolla hän kunnostautui erityisesti puolustussuuntaan, kun Celtic vei ottelua selvästi. Toisella jaksolla hän pääsi osallistumaan hyökkäyspeliinkin enemmän. Mutta juuri puolustus on ollut Rangersin ase tällä kaudella.

Joukkue on pelannut peräti 18 nollapeliä ja päästänyt vain viisi maalia kauden otteluissa. Pelejä on pelattu 22 kierrosta ja Rangersin maaliero on murhaava 57-5! Näistä maaleista yksi on kirjattu Kamaralle, jonka suurimmat avut eivät tunnetusti maaliteossa ole.