Sarjapaikastaan Puolan Ekstraklasassa tiukasti taisteleva Albin Granlundin ja Petteri Forsellin Stal Mielec otti lauantai-iltana arvokkaat pisteet.

Stalin voitto Lech Poznanin vieraana tuli lopulta melkoisen uskomattomien vaiheiden jälkeen lukemin 1-2. Lech meni ottelussa johtoon 80. minuutilla ja oli jo voitossa kiinni, kunnes alkoi tapahtua. Molemmat suomalaiset aloittivat vaihdossa, mutta tulivat kentälle toisella jaksolla ja Forsell nousi lopulta isoon rooliin.

Minuuttia ennen täyttä aikaa Forsellin pitkä rajaheitto aiheutti sekaannusta Lechin puolustuksessa ja lopulta vain hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Vasyl Kravets sohi pallon omaan maaliin. Pelikello näytti jo seitsemättä minuuttia lisäaikaa, kun Forsellin pitkä pallo puhkoi jälleen isäntien puolustuksen ja Jonathan de Amo sinetöi huikean nousun laukomalla takatolpalta voittomaalin.

Voitto nosti Stalin pois putoajan paikalta kolmen pisteen turvin. Ekstraklasan kautta on pelaamatta enää vajaa kolme täyttä kierrosta.