Juhani Ojalan Vejle BK:n sunnuntai meni kaikin puolin nappiin ja joukkueen säilyminen Tanskan Superligasssa sai sinettinsä.

Vejle kaatoi kotonaan SønderjyskEn maalein 4-2 ja kun Lyngby kärsi samaan aikaan 3-4-tappion AC Horsensille, Vejle nousi kymmenen pisteen päähän putoamisviivasta ennen kauden kolmea viimeistä kierrosta.

Ojala aloitti ottelun vaihtopenkillä, mutta sai komennuksen kentälle 72. minuutilla Vejlen pyrkiessä turvaamaan 2-1-johtoaan. SønderjyskE iski tasoituksen kuitenkin heti tämän perään, mutta Vejle iski loppuminuuteilla vielä kahdesti.

Erinomaisesti kauden aloittanut Vejle oli nousijajoukkueensa pitkään kiinni ylemmän jatkosarjan paikassakin, mutta alkuvuoden notkahdus maksoi paikan kuuden parhaan joukossa. Alemmassa jatkosarjassa Vejle on kuitenkin pelannut jälleen hyvin.

Joukkueen vakiokokoonpanoon kuulunut Ojala joutui huhtikuun alussa olemaan pari viikkoa sivussa karanteenin takia ja minuutit ovat sen jälkeen olleet tiukemmassa, mutta topparin asema joukkueessa on kaikkineen vahva.