Huuhkajat taistelee jatkopaikasta EM-kisojen toisessa ottelussa, kun se haastaa Venäjän. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne 1-0 Venäjälle.

Suomi sai otteluun loistavan lähdön, kun jo kolmannella minuutilla pallo oli Venäjän verkossa, kun Joel Pohjanpalo puski Jukka Raitalan tarkan keskityksen Venäjä-toppareiden välistä verkkoon. Suomen harmiksi tilanne katsottiin VAR-tarkastuksen jälkeen paitsioksi.

Pohjanpalo oli muutenkin maalinälkäinen päästessään pariinkin paikkaan, mutta viimeiset ratkaisut karkasivat Huuhkaja-hyökkääjän jaloista.

Kokonaisuudessaan Venäjä hallitsi kenttätapahtumia ja loi painetta Suomen päätyyn. Lopulta paine tuotti tulosta, kun Mirantshuk pääsi lisäajalla laukomaan tarkasti pallon yläkulmaan.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin myös ikävä tilanne, kun Venäjän Mario Fernandez putosi pahasti selälleen puskutilanteessa ja hänet jouduttiin kantamaan paareilla kentältä. Muutenkin ensimmäinen puoliaika oli rikkeiden ja kolhujen värittämä.