Leverkusen nappasi komean voiton vieraskentällä Augsburgista lauantaisessa Bundesliigan ottelussa, jossa kentällä nähtiin kaksi Huuhkajapelaajaa.

Varsinainen Huuhkajainvaasio jäi näkemättä, sillä ainoastaan Leverkusen-kapteeni Lukas Hradecky oli avauskokoonpanossa. Joel Pohjanpalo vietti koko ottelun ’Werkselfin’ vaihtopenkillä ja Fredrik Jensen tuli vasta toisella jaksolla kentälle Augsburgin riveissä.

Itse ottelu sujui vahvasti Leverkusenin merkeissä Augsburgin osuttua harvinaisesti omaan maaliin kahdesti jo ensimmäisen vartin aikana. Huolimatta kotijoukkueen kavennuksesta Leverkusen eteni lopulta selvään voittoon maalein 1-4.

Voitto nosti Leverkusenin sarjataulukon ykköseksi yhden maalin erolla Bayern Müncheniin. Augsburg puolestaan on saanut kauden kolmesta ensimmäisestä ottelusta kokoon vasta yhden pisteen.