Huuhkajat kohtasi keskiviikkona harjoitusottelussa Walesin. Reilut 4000 silmäparia todisti maalitonta tasapeliä.

Ottelu alkoi tunnustelevissa merkeissä, mutta Wales sai 23. minuutilla rangaistuspotkun Nicholas Hämäläisen rikottua Walesin pelaajaa rangaistusalueella. Ensimmäistä A-maaotteluaan pelannut Carljohan ”Saku” Eriksson torjui kuitenkin Harry Wilsonin rankkarin. Muuten maalipaikat olivat ensimmäisellä puoliajalla kortilla.

Toisella puoliajalla Suomen maalintekoyritykset kilpistyivät Walesin pelaajiin tai menivät ohi maalin. Kertaalleen pallo saatiin maaliin, kun debytantti Urho Nissilä tarjoili ja Pyry Soiri viimeisteli, mutta tilanne liputettiin paitsioksi. Toisessa päässä Wales oli lähempänä onnistumista, mutta yritykset menivät niukasti ohi tai varmasti pelannut Johansson nappasi pallon.

Huuhkajat jatkaa MM-karsintaa lauantaina, kun se saa Olympiastadionille Kazakstanin. Kazakstan tasasi keskiviikkona pisteet Ukrainan kanssa 2-2-lukemin.

Huuhkajien kokoonpano:
Carljohan Eriksson, Niko Hämäläinen, Joona Toivio, Robert Ivanov, Jukka Raitala (73. Nikolai Alho), Santeri Hostikka (63. Pyry Soiri), Glen Kamara, Kaan Kairinen, Jasin Assehnoun (46. Urho Nissilä), Fredrik Jensen (63. Robert Taylor), Marcus Forss (73. Joel Pohjanpalo)