Suomi otti näyttävän esityksen jälkeen 2-0-voiton Kazakstanista ja piti näin MM-kisahaaveensa elossa. Robin Lod oli Suomen esitykseen tyytyväinen.

Kazakstan-ottelu oli Huuhkajilta kokonaisuudessaan ehjä peli. Kotijoukkue pysyi lähes tyystin poissa maalipaikoilta ja loppulukemat mairittelevat isäntiä.

– Mielestäni pelasimme ihan hyvän matsin koko 90 minuuttia. Siellä oli ehkä jotain huolimattomuusvirheitä, mutta yleisesti pelasimme mielestäni hyvin ja loimme paljon paikkoja, teimme tarvittavat maalit ja pidimme nollan, Lod analysoi ottelua Huuhkajien Twitter-tilillä.

Voitto oli sarjatilanteen lisäksi tärkeä myös henkisesti.

– Totta kai, kun päättää tällaisen maajoukkuerupeaman voittoon, niin siitä jää hyvä fiilis tuleviin matseihin. Nyt lähdetään hakemaan viimeisistä peleistä pisteitä ja toivotaan, että ne riittävät, Lod siirsi jo katseita marraskuussa häämöttäviin karsintojen loppuhuipennukseen.