Saksan 2. Bundesliigan Karlsruheen siirtyvä Daniel O’Shaughnessy pelasi viimeisen pelinsä HJK:n paidassa torstaina Konferenssiliigan ottelussa Alashkertiä vastaan.

HJK järjesti kapteenilleen komeat läksiäiset, kun HJK voitti 1-0. O’Shaughnessy oli ottelun jälkeen tyytyväinen saatuaan viimeisessä pelissään HJK:ssa tärkeän voiton.

– Ei ehkä ihan meidän kauden paras peli, mutta saatiin se tulos mikä haluttiin. Puolustettiin ihan solidisti ja pidettiin vastustaja pois vaarallisimmista paikoista, mutta varsinkin tokalla jaksolla meillä oli monta vastahyökkäystä mistä olisi voitu saada parempia paikkoja ja ratkaista jo aikaisemminkin, O’Shaughnessy pohdiskeli seuran sivuilla.

HJK-fanit kunnioittivat O’Shaughnessyä ottelun viidennellä minuutilla laulamalla kipparin nimeä, mistä mies sitten myöhemmin kiitti alustamalla ottelun voittomaalin.

– Neljä vuotta pelannut täällä ja vikaan peliin ne keksi mulle laulun! Siistiä ja tuli hyvä fiilis. Kiitos faneille, että jaksoivat taas koko pelin meitä kannustaa. Kiitos teille!