Sadannen A-maaottelunsa tiistaina todennäköisesti pelaava Teemu Pukki uskoo Huuhkajien mahdollisuuteen kaataa Ranska.

Huuhkajilla on samaan aikaan edessään sekä iso mahdollisuus, mutta myös iso haaste. Voitto takaisi Suomelle paikan jatkokarsinnoissa, mutta sen tiellä on hallitseva maailmanmestari ja Kansojen liigan voittaja. Pukki tiedostaa haasteen kovuuden, mutta usko omiin ei horju.

– Vaikeaa tulee olemaan, sillä he ovat kokonaisvaltaisesti niin hyvä joukkue, mutta niin kuin näytimme siinä vierastreenipelissä, että heitä vastaan pystyy tekemään maaleja ja myös karsinnoissa he ovat joutuneet muutamiin tasapeleihin. Omalla pelillä, olemalla kärsivällisiä ja pystymällä pitämään palloa heidän kenttäpuoliskolla haluamme luoda paikkoja. Tietty vastahyökkäykset ovat hyvä ase ketä vastaan tahansa. Siellä on kuitenkin paljon hyökkäysvoittoisia pelaajia, eli kun saadaan pallo ja lähdetään nopeasti vastaan, niin sieltä voi löytyä paikkoja, Pukki ennakoi ottelua Huuhkajien Twitter-tilillä.

Voitolla Suomi varmistaa lohkon kakkospaikan, mutta myös voitto tai tappio saattaisi riittää, riippuen Bosnia ja Hertsegovinan ja Ukrainan välisen ottelun tuloksesta. Ranska on jo jatkopaikkansa varmistanut.

– Ei voi olla parempaa tilannetta pelata Ranskaa vastaan. Meillä on kaikki aseet omissa käsissä kakkospaikkaa varten ja täysi stadikka tulossa. Iso buusti tulossa, Pukki hekumoi.

Lähde: Huuhkajien Twitter