Huuhkajat päättää Espanjan leirinsä tiistaina kohdatessaan Slovakian. Leo ja Sauli Väisänen uskovat Suomen pystyvän parantamaan Islanti-ottelusta.

Suomi pelasi ensimmäisessä harjoitusottelussa 1-1-tasapelin Islantia vastaan. Sauli Väisäsen mukaan ottelusta jäi hieman parannettavaa.

– Meillä oli puolustuspelissä jonkin verran ongelmia. Emme saaneet painostettua vastustajaa tarpeeksi, sillä Islannin pelaajien sijoittuminen teki prässipelaamisen hankalaksi. Meidän olisi pitänyt pystyä reagoimaan tähän paremmin. Boksin puolustaminen ja puolustuslinjan toiminta tuntui ihan hyvältä, miettii Väisänen Palloliiton verkkosivuilla.

Islantia vastaan Huuhkajat oli aavistuksen passiivinen eikä saanut omaa peliään kunnolla käyntiin missään vaiheessa. Väisäset toivovat parempaa suorittamista tiistaina.

– Olisi kiva nähdä rohkeampi Suomi, joka prässää ja saa tilanteita ylös. Meidän täytyy pystyä pitämään hallinta ylhäällä ja luomaan paikkoja, toteaa Leo. 

– Lisäksi meidän pallollinen kehityskohde on prässin pois alta pääseminen. Meidän on löydettävä paremmin tyhjiä tiloja ja yrittää aktiivisemmin avata peliä, eikä hyväksyä helpointa ratkaisua, Sauli täydentää.

Suomen ja Slovakian välinen ottelu käynnistyy tiistaina Murciassa Estadio Nueva Condominalla Suomen aikaa kello 19.00. Ottelu on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport+ Suomi -kanavalla.