Teemu Pukki on taas päässyt maalien makuun ja Huuhkaja-kärjen maalisaldo on hyvä, kahdeksan tehtyä maalia Valioliigassa.

Huono asia sen sijaan on, etteivät Pukin maalit tuo pisteitä. Norwich – osin todella kovan otteluohjelman syystä – on ajautunut pahaan pisteettömään kierteeseen ja sijoitus on sarjan jumbona.

Torstaina Norwich hävisi kotonaan Chelsealle 1-3, jälleen kerran surkean erikoistilannepuolustamisen johdosta. Aivan toivoton tilanne ei vielä ole, sillä säilymiseen on matkaa vain viisi pistettä. Tosin viivan yläpuolella oleva Everton on pelannut kolme ottelua Norwichia vähemmän.

Samassa ottelumäärässä Norwichin kanssa on Leeds, kuuden pisteen päässä. Edessä onkin valtava ottelu sunnuntaina, kun Norwich kohtaa Leedsin vieraskentällä. Voitto tästä pelistä nostaisi Norwichin iskuetäisyydelle Leedsistä, tappio käytännössä tappaisi säilymishaaveet.

Joka tapauksessa on selvää, että Norwichin täytyy päästä voittojen makuun erittäin nopeasti, muuten tästäkin visiitistä Valioliigaan tulee ranskalainen.