Huuhkajat otti ison voiton kaataessaan Nations Leaguen toisessa ottelussaan Montenegron 2-0. Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kiitteli omiensa esitystä.

Suomi sai pyyhkäistyä Bosnia-pelin pettymyksen nopeasti kaatamalla Montenegron yli 17 000 katsojan edessä.

– On hieno voittaa kotona ja tällaisen yleisön edessä, katsojat olivat loistavasti takanamme ja kannustamassa, Kanerva kiitteli Palloliiton verkkosivuilla.

Huuhkajat pelaa tiukassa tahdissa neljä peliä, joten Kanerva kierrätti miehistöään tiistaina. Bosnia-otteluun verrattuna avauskokoonpanossa nähtiin viisi uutta pelaajaa. Puolustuslinjassa pelannut Richard Jensen teki ensiesiintymisensä Huuhkajissa.

– Viisi uutta pelaajaa oli avauskokoonpanossa ja kahdessa pelissä käytetty 22 pelaajaa, joten joukkueesta löytyy leveyttä. Ricke Jensen pelasi erittäin hyvin debyyttipelin ja samoin kaikki muut nyt avaukseen päässeet pelaajat täyttivät paikkansa.

Huuhkajat kohtaa seuraavaksi lauantaina Romanian Bukarestissa.