Benjamin Källman sai komennuksen avaukseen ja käytti näyttöpaikkansa tehden maalin ja syöttäen yhden Suomen hävitessä Bosnia ja Hertsegovinan vieraana 2-3.

Suomi oli noussut 2-1-johtoon jo kun 18 minuuttia oli pelattu ja vielä ennen puolituntisen täyttymistä Bosnia teki 2-2-tasoitusmaalin. Avauspuoliskolla riittikin säpinää.

– Ensinnäkin harmittaa, että tulos oli tällainen. Ensimmäinen puoliaika oli aika tapahtumarikas ja alku oli meille tosi vaikea. Tiesimme, että pääsemme siitä jossain vaiheessa pois. Pahin tapahtui, kun päästimme heti siihen alkuun maalin ja siitä noustiin tosi hyvin ja nousimme johtoon. Näytimme siinä mitä osaamme. Ei ole mikään helppo paikka tulla ja nyt tulos oli tällainen. Kyllä jäi hampaankoloon, Källman analysoi ottelua Huuhkajien Twitter-tilin videossa.

Källman alusti Teemu Pukin tekemän avausmaalin ja toisessa roolit olivat päinvastaiset. Omaan panokseensa Källman oli tyytyväinen, mutta se ei paljon lämmittänyt tappion hetkellä.

– Siitä voi ottaa omia positiivisia juttuja, että on saanut tehtyä maalin ja antanut syötön. Ei se kuitenkaan tällä hetkellä tunnu hirveän hyvältä ja kyllä totta kai joukkueen voitto menee edelle. Harmittaa tosi paljon.