Benjamin Källman siirtyi kesällä Puolan liigaan Cracovian joukkueeseen. Källman sai FC Interin joukkuekaveri Petteri Forsellilta neuvoja ennen lähtöään.

Itsekin Huuhkajissa esiintynyt Forsell pelasi Puolassa yhteensä kuusi kautta ja osasi antaa Källmanille vinkit ennen lähtö.

– Annoin ja hän toki etukäteen kyselikin tosi paljon asioita. Tietää, että minä olen ollut siellä kauan. Hyvän infopaketin sai lähtiessään, sanotaan näin. Vähän helpottaa sinne menoa, Forsell kertoo Veikkausliiga-podcastissa.

Källman on jo avannut maalitilinsä Puolan liigassa ja saanut vastuuta jo avauskokoonpanossa. Forsell uskoo Källmanin pärjäävän Puolassa.

– Ihan varmasti. Luulen, että tuo on hyvä sarja Benille, kun saa tuon tuosta käyntiin ja systeemit rullaamaan. Kun oppiin maan tavoille, niin tulee kyllä hyvää jälkeä.

Forsell on pelannut Huuhkajissa yhteensä 10 maaottelua, mutta viimeisimmästä on ehtinyt kulua jo muutama vuosi. Hän ei ole kuitenkaan haudannut haaveitaan palata vielä joku päivä valkopaitaan.

– Kyllä tässä kun nostetaan se taso halvatun hyväksi, niin kyllä minä luulen, että sinne on vielä mahdollista päästä mukaan. Minulla on sellaisia taitoja, joista on hyötyä kaikille joukkueille. En ole maajoukkueuraa lopettanut enkä koskaan lopeta. Se loppuu sitten kun ei enää valita, nyt ei ole pitkään aikaan valittu, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo, Forsell toteaa.

Forsellin haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.