Huuhkajat pelaa Nations Leaguessa viimeiset ottelunsa syyskuun lopulla. Ilmari Niskanen odottaa jo pääsyä joukkueen mukaan.

Vaikka Niskasen vastuu on tällä kaudella jäänyt vähiin Dundee Unitedissa, niin päävalmentaja Markku Kanerva otti monipuolisen laitapelaajan riveihinsä. Erityisesti Niskanen odottaa pääsyä tunnelmalliselle Olympiastadionille, jossa Huuhkajat kohtaa perjantaina Romanian.

– On aina mahtava fiilis, kun kutsu pamahtaa. On suuri kunnia edustaa Suomea ja meillä on kovat ja tärkeät pelit edessä. Kesäkuun ottelut olivat tuloksellisesti vaisuja ja nyt meillä on kaksi isoa peliä edessämme. Pääsemme pelaamaan Olympiastadionille iltavalaistuksessa, joten mikäs sen parempaa, Niskanen iloitsee Palloliiton verkkosivuilla.

Iltavalaistus syksyllä luo omanlaisensa tunnelman jalkapallo-otteluun. Suomessa se on samalla merkki, että syksy on saapumassa ja siten myös sarjojen ratkaisut ovat käsillä.

– Kyllä siinä on jotain. Täälläpäin suurin osa peleistä pelataan lauantaina kello 15.00 alkaen. Suomessa on totuttu pelaamaan ratkaisupelit illalla ja kyllä se tuo sellaista ekstralatausta ja tunnelmaa. Kun pelejä on iltavalaistuksessa, niin siitä tietää, että on syksyn ratkaisupelien aika.

Lähde: Palloliiton verkkosivut