Mestarien liiga jatkui Lukas Hradeckyn ja Glen Kamaran osalta tappiollisesti tiistaina.

Bayer Leverkusen vieraili FC Porton vieraana ja joutui lähtemään tapahtumarikkaiden vaiheiden jälkeen kotimatkalle 0-2-tappio niskassaan. Otteluun mahtui käänteitä, sillä ensimmäisellä puoliajalla molemmilta joukkueilta hylättiin maali VAR-tarkastuksen jälkeen. Ensimmäisen puoliajan lopulla Leverkusen sen sijaan sai rankkarin sen jälkeen, kun tilanne katsottiin VAR:lta. Diego Costa kuitenkin torjui Patrik Schickin yrityksen.

Ottelun avausmaali nähtiin 69. minuutilla, kun Zaidu Sanusi puski pallo Hradeckyn selän taakse ja muutama minuutti ennen loppua Wenderson Galeno laukoi Hradeckyn jalan kautta toisen osuman.

Lohkon tilanne kolmen ottelun jälkeen on äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä Club Brugge johtaa puhtaalla pelillä ja sekä Portolla, Bayer Leverkusenilla että Atletico Madridilla on koossa kolme pistettä.

Glen Kamaran Rangers vieraili Anfield Roadilla Liverpoolin vieraana ja joutui taipumaan 0-2. Trent Alexander-Arnold laukoi komeasti vapaapotkusta Liverpoolin johtomaalin ja Mo Salah varmisteli voittoa toisella puoliajalla rankkariosumalla. Kamara tuli kentälle kymmenen minuuttia ennen loppua.

Rangers on hävinnyt kaikki kolme otteluaan tekemättä maaliakaan.