Mestarien liigassa Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen ja Glen Kamaran Rangers hävisivät keskiviikkoiltana.

Leverkusen kävi värikkään kamppailun Portoa vastaan, mutta joutui lopulta taipumaan 0-3. Porto meni jo kuudennella minuutilla johtoon ottelussa, mutta Leverkusen sai paikan tasoitukseen kymmenen minuuttia myöhemmin rankkarista. Kerem Demirbay kuitenkin epäonnistui. Vielä ensimmäisellä puoliajalla Leverkusen sai pallon maaliin, mutta se VAR-tarkastuksen jälkeen osuma hylättiin.

Toisella puoliajalla Portolle vihellettiin kaksi rankkaria ja Mehdi Taremi iski molemmilla kerroilla pallon Hradeckyn selän taakse. Leverkusen on lohkossaan viimeisenä kerättyään kolme pistettä, mutta toisena oleva Porto on vain kahden pisteen päässä, kun kaksi peliä on vielä pelaamatta.

Kamara ei ollut Rangersin kokoonpanossa, kun skottiseura joutui Liverpoolin käsittelyyn. Rangers meni ottelussa johtoon, mutta Liverpool tasoitti vielä ennen taukoa. Toisella puoliajalla Liverpool mätti kuusi maalia Mohamed Salahin tehdessä kuudessa minuutissa hattutempun.