Huuhkajien toppari Daniel O’Shaughnessy on ollut kesästä saakka pelaamatta, mutta palaa nyt Huuhkajien matkassa tositoimiin.

O’Shaughnessy loukkaantui kesäkuun vierasottelussa Romaniaa vastaan, kun hänen pohjeluunsa murtui ja hän on ollut siitä lähtien sivussa pelikentiltä. O’Shaughnessyn mukaan kuntoutuksessa tuli takapakkeja, mutta hän on hiljalleen pääsemässä iskuun.

– Kuntoutus ei mennyt ihan nappiin ja se meni aika hitaasti. Kun pohjeluu parantui, tuli pari muuta siihen liittyvää takapakkia. Nyt olen taas kunnossa ja odotan innolla, että saan minuutteja maajoukkueessa, toppari toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

O’Shaughnessy on taas innoissaan mukana Huuhkajien matkassa.

– Onhan nämä aina vuoden kohokohtia. Täällä on siistiä olla, kun pääsee hienojen jätkien kanssa heittämään läppää, treenaamaan ja pelaamaan. Tosi hyvä fiilis olla taas täällä.

Suomi kohtaa Pohjois-Makedonian Skopjessa torstaina torstaina 17. marraskuuta Suomen aikaa kello 19.00. Sunnuntaina 20. marraskuuta Huuhkajat haastaa Norjan Oslossa.

– Kaksi tosi kovaa joukkuetta vastassa. Odotan laadukkaita pelejä, ja tavoite on tietysti, että voitamme molemmat pelit, O’Shaughnessy päättää.

Marraskuun maaottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport -kanavilla.

Lähde: Palloliiton verkkosivut