Huuhkajat päättää vuotensa kohtaamalla vieraskentällä Norjan. Huuhkajien pelaajat lähtevät otteluun nälkäisinä.

Suomi kohtasi aiemmin viikolla Pohjois-Makedonian ja pelasi Skopjessa 1-1-tasapelin. Suomella oli ottelussa paikat myös voittoon, mutta tasapeliin oli tyytyminen. Nyt Huuhkajat hakee voittoa.

– Tosi siisti peli varmasti edessä. Hienoa, että saimme tällaiset vastustajat. Koko jengi odottaa peliä innolla. Seuraava leiri on tammikuussa ja kaikki eivät sinne pääse. Karsinnat alkavat maaliskuussa, joten tämä on viimeinen peli pitkään aikaan maajoukkueen kanssa. Puitteet täällä ovat hienot. Sää on vähän kylmä, mutta sen kanssa on elettävä. Norjalla on todella hyvä joukkue, josta löytyy tulivoimaa. Toivottavasti saamme hyvän tuloksen. Edellinen peli jäi harmittamaan, kun emme voittaneet, Huuhkajien toppari Robert Ivanov sanoi Palloliiton verkkosivujen mukaan.

Huuhkajat esitti ajoittain vahvoja otteita Pohjois-Makedoniaa vastaan, mutta Daniel O’Shaughnessy löytää myös parannettavaa.

– Tasapainon pitää olla parempi. Se oli aika päästä päähän -peliä ja viihdyttävää futista, mutta yksi kehityskohde on estää vastustajan tilanteenvaihdot paremmin, O’Shaughnessy sanoi.

Hyökkääjä Benjamin Källman kaipaa myös terävyyttä yläkertaan.

– Meidän pitää olla kliinisempiä maalipaikoissamme. Loimme niitä todella hyvin Pohjois-Makedoniassa, mutta emme laittaneet palloa tarpeeksi montaa kertaa maaliin, hyökkääjä Källman totesi.

Jesse Joronen, Joel Pohjanpalo ja Kaan Karinen ovat sivussa sunnuntain ottelusta. Joronen ja Pohjanpalo joutuivat palaamaan Venezia FC:n vahvuuteen ja vatsataudista kärsinyt Kairinen ei ehtinyt tervehtymään Norja-otteluun.

Suomen ja Norjan välinen ottelu käynnistyy sunnuntaina 20.11. Oslossa Suomen aikaa kello 15.00. Ottelu on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport 2 Suomi -kanavalla.

Lähde: Palloliiton verkkosivut