Tanskalaisen FC Nordsjällandin Oliver Antman debytoi upeasti Huuhkajissa syyskuun Montenegro-ottelussa. Nyt hän haluaa murtautua Huuhkajiin.

Antman teki ensimmäisessä A-maaottelussaan maalin ja syötti toisen. Näytöt toivat hänelle luonnollisesti paikan myös Huuhkajien marraskuun otteluihin Pohjois-Makedoniaa ja Norjaa vastaan.

– Se toi paljon itseluottamusta ja kaiken kaikkiaan hyvän fiiliksen loppuvuoteen. Tarkoitus on jatkaa siitä, mihin jäin, Antman kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Antman toivoo pystyvänsä vakiinnuttamaan paikkansa Huuhkajissa.

– Tavoitteena on tutustua enemmän joukkueeseen, pelaajiin ja taustoihin. Yritän saada myös pelisuunnitelmaa paremmin mieleen. Tarkoitus on tietenkin saada hyvät pelit alle ja pitää huoli siitä, että minut valitaan seuraaviinkin tapahtumiin, Antman toteaa.

Suomi kohtaa Pohjois-Makedonian Skopjessa torstaina 17. marraskuuta. Ottelu pelataan National Arena Todor Proeskilla Suomen aikaa kello 19.00. Sunnuntaina 20. marraskuuta Huuhkajat haastaa Norjan Oslossa Ullevaal Stadionilla. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa kello 15.00.

Marraskuun maaottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport -kanavilla.