Huuhkajien EM-karsintataival alkoi 1-3-tappiolla Tanskaa vastaan Kööpenhaminassa. Markku Kanervan mukaan pelissä jäi parannettavaa.

Rasmus Höjlund pääsi rokottamaan Suomea hattutempun arvoisesti. Jokaisessa maalissa hän pääsi karkaamaan suomalaispuolustuksen vartioinnista ja tekemään lähietäisyydeltä maalin.

– Emme voi voittaa pelejä, jos kolme menee omiin – se on ihan selvä. Käymme nyt pelin läpi ja katsomme, miten pelisuunnitelmamme toteutui tietyillä osa-alueilla. Niistä vedetään sitten johtopäätökset ja nähtäväksi jää, millä ryhmityksellä lähdemme kaatamaan Pohjois-Irlantia, Kanerva ruoti Palloliiton verkkosivuilla.

Huuhkajia oli matkannut Parkenille kannustamaan 1700 suomalaiskannattajaa, jotka pitivät upeasti ääntä läpi ottelun. Kanerva antoikin kiitosta kannattajille.

– Täytyy kiittää sitä mieletöntä kannustusta, mitä meidän faneiltamme saimme. Vaikka tuli tappio niin sieltä tuli kiitosta ja tsemppiä. Yhdessä me häviämme ja voitamme. Kannattajien merkitys on meille todella suuri, kiitteli Kanerva.

Lähde: Palloliiton verkkosivut