HJK:n hyökkääjä Kai Meriluoto sai ensikosketuksensa Huuhkajiin joukkueen tammikuisella leirillä. Meriluoto piti leiriä opettavaisena.

Meriluoto sai kutsun Huuhkajien talvileirille, joka koostui pääosin Pohjoismaissa pelaavista ja mukana oli myös runsaasti Pikkuhuuhkajiin kuuluvia pelaajia. Maaliahne hyökkääjä iloitsi pääsystä Huuhkajiin.

– Suuri kunnia tietenkin ensimmäistä kertaa olla Huuhkajien mukana ja Markku Kanervan alaisena siinä. Tosi opettavainen leiri sinänsä. Ehkä pelit eivät menneet niin kuin olisi toivottu, mutta olihan se suuri kunnia laittaa se A-maajoukkueen paita päälle ensimmäistä kertaa. Paljon hyvää jäi mieleen vaikka tulokset eivät miellyttäneet, Meriluoto pohtii Suplan Veikkausliiga-podcastin haastattelussa.

Meriluoto lukeutuu Suomen suurimpiin hyökkääjälupauksiin ja on myös Pikkuhuuhkajien avainpelaajia. Hänen mukaansa Pikkuhuuhkajat on tällä hetkellä hänelle ajankohtaisempi kuin Huuhkajat.

– Huuhkajissa on niin paljon laatua hyökkäyksessä, että kyllä minulla on fokus ihan tässä U21:sten mukana. Haluan antaa kaikkeni tässä Pikkuhuuhkajissa, että päästäisiin kisoihin karsintojen kautta.

Pikkuhuuhkajissa nähdään useita mielenkiintoisia nimiä Veikkausliigassa kasvamassa kohti kansainvälistä huippua.

– Siellä on Veikkausliigasta paljon nuoria kundeja ja laadukkaitakin sellaisia. Saa nähdä, minusta tuntuu, että on tulossa tosi mielenkiintoinen U21-ikäluokka, Meriluoto pohdiskelee.

Meriluodon haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.