Tuomas Ollila on yksi tuoreimpia Huuhkajia, kun hän on saanut jalkaansa oven väliin. Ollilalla on allaan kaksi A-maaottelua ja hän janoaa lisää.

Ollila nousi Huuhkajien mukaan vahvan viime kauden jälkeen ja on nauttinut päästessään ykkösmiehistön mukaan.

– Tosi hyviä muistoja. Tulokset olisivat voineet olla parempia niissä peleissä mitä olen pelannut, mutta kyllä on ollut tosi hienoja kokemuksia. On ollut hienoa olla Huuhkajien mukana ja kokea niiden meininkiä. Tosi hyvät fiilikset ja innolla odotan tulevia pelejä, jos tulee kutsu mukaan. Se on aina siisti juttu, Ollila toteaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Ollila myöntää jännittäneensä liittyessään ensimmäistä kertaa Huuhkajien mukaan.

– Ehkä se eka päivä vähän jännitti, mutta sitten kun tutustui kavereihin, niin sitten se on suht samaa meininkiä kuin seurajoukkueissakin. Kaikki on hyviä tyyppejä ja tulee kaikkien kanssa juttuun, niin aika nopeasti se alkaa tuntua omalta jengiltä myös. Oli se hieno juttu, aluksi vähän jännitti, mutta kaikin puolin oli siisti kokemus olla mukana Huuhkajissa.

Ollila on päässyt maistamaan myös karsintapelien tunnelmaa ja myöntää, että niiden ympärillä on hieman enemmän sähinää.

– Kyllä sen huomaa. Tietenkin se ystävyysottelu ainakin minun kohdallani tuntui yhtä isolta peliltä, kun se oli eka matsi. Mutta kyllä sen huomasi karsinnoissa, että jengi oli vielä enemmän tosissaan.

Valmennuskin odotti enemmän niiltä matseilta. Kaikki oli vielä huolellisemmin tehty. Kyllä sen huomasi, että siihen laitetaan ihan kaikki peliin niihin kunnon peleihin.

Ollila toivoo pääsevänsä mukaan myös kesän karsintapeleihin.

– Tuohon on aina vähän vaikea sanoa, kun ei tiedä, mitä valmentajan päässä pyörii. Mutta kyllä minä uskon, että jos matsit menevät hyvin ennen sitä, niin voi tulla kutsu. Näin minä uskon, mutta saa nähdä. En tiedä yhtään. Pitää katsoa, aika näyttää sitten. Pitää vain keskittyä ja pelata hyvin, niin jos tulee, niin tulee.

Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.