Päävalmentaja Markku Kanerva nimesi joukkueeseensa 26 pelaajaa. Jo ennakkoon oli tiedossa, että muutamat runkopelaajat tulevat olemaan sivussa kesäkuun tärkeistä EM-karsintaotteluista.

– Meillä on ollut vähän loukkaantumishuolia joukkuetta kootessa. Monella on varmasti jo tiedossa Leo Väisäsen ja Robin Lodin loukkaantumiset. He ovat vähän pidempään sivussa. Toivotaan, että kuntoutuminen sujuu mallikkaasti ja heille olisi vielä näissä karsinnoissa käyttöä.

– Lisäksi sivussa on Marcus Forss. Hänellä on nilkkavamma, ja hän pelasi playoff-pelejä (nousukarsintaa Valioliigaan) sillä kipeällä nilkalla. Hänen kanssaan on keskusteltu, ja seuralta tuli selvä viesti, että nilkka pitää kuntouttaa. Fredrik Jensen on poissa onnellisen perhetapahtuman myötä. Hänellä on myös ollut nilkan kanssa ongelmia, ja näistä syistä päätimme, että hän jää pois joukkueesta, Kanerva kertoi keskiviikkona medialle Palloliiton verkkosivujen mukaan.

Vålerengan laituri Daniel Håkans on joukkueen ainut ensikertalainen. VIFK:n 22-vuotias kasvatti on tehnyt vaikutuksen Huuhkajien valmennusjohtoon hyvillä otteillaan Norjassa.

– Daniel on pelannut Vålerengassa vahvasti. Hän on tehnyt kahdeksassa ottelussa kolme maalia. Olemme seuranneet Danielia pidemmän aikaa ja olisin hänet valinnut jo yhteen tapahtumaan ilman loukkaantumista, päävalmentaja sanoi debytantista.

Nimetyssä joukkueessa on reilusti tarjontaa laidoille.

Jere Urosella oli pohjevamma ja Nikolai Alho on vähän sairastellut. Sen takia pelaajien nykykunto oli vähän kysymysmerkki, joten otimme joukkueeseen pakkeja ja wingbackejä vähän enemmän.

Lähde: Palloliiton verkkosivut