Huuhkajien keskikenttäpelaaja Kaan Kairinen joutui huilaamaan pari viikkoa loukkaantumisen takia, mutta on nyt Huuhkajien onneksi toipunut täyteen pelikuntoon.

Kairinen loukkaantui seurajoukkueensa Sparta Prahan riveissä muutama viikko sitten, mutta pelasi viime viikolla täydet minuutit joukkueensa keskikentällä. Nyt Kairinen on täydessä iskussa.

– Kunto on nyt hyvä. Minulle tuli ensimmäisessä Eurooppa-liigan matsissa kova tälli jalkaan, mutta se ei onneksi vaatinut mitään isompia toimenpiteitä, vaan siitä ollaan toivuttu hyvin, Kairinen avaa Palloliiton verkkosivuilla.

Huuhkajat pelaa tärkeän ottelun lauantaina kohdatessaan Slovenian vieraskentällä. Huuhkajat kaatoi Slovenian ehjän esityksen jälkeen Olympiastadionilla 2-0, mutta vieraskentällä haaste on kovempi. Slovenia saa takaisin maalinsa suulle muun muassa maailman maalivahtihuippuihin lukeutuvan Jan Oblakin ja saa taakseen myös loppuunmyydyn kotiyleisön. Slovenia ei ole karsinnoissa hävinnyt vielä kotikentällään. Suomi saa taakseen myös vankan kannatuksen, sillä Ljubljanaan on matkustanut yli tuhat suomalaisfania.

– Slovenia on fyysisesti tosi vahva jengi. He ovat tosi suoraviivaisia oikeastaan molempiin suuntiin, ja heillä on paljon hyviä yksilöitä varsinkin hyökkäysosastolla, Kairinen arvioi lauantaista vastustajaa.

Slovenia johtaa lohkoa yhdessä Tanskan kanssa, mutta Suomi ja Kazakstan hengittävät niskaan pisteen päässä.

– Slovenia tulee otteluun varmasti valtavalla energialla ja meidän pitää olla hereillä varsinkin siinä pelin alussa. Tämä on molemmille ihan äärettömän tärkeä ottelu.

Lähde: Palloliiton verkkosivut