Bayer Leverkusen oli hätää kärsimässä Eurooppa-liigan ottelussa Qarabagia vastaan, mutta onnistui nousemaan voittoon.

Leverkusen oli pelannut ensimmäisen osaottelun vieraskentällä 2-2 ja sai kotikentällään kylmää suihkua, kun Qarabag siirtui toisen puoliajan alussa johtoon. Tunnin kohdalla vierasjoukkue joutui miehen vajaalle, mutta onnistui siitä huolimatta siirtymään kahden maalin johtoon.

Leverkusen kavensi 72 minuutila ja joukkueen pelastajaksi nousi Patrik Schick, joka iski tasoitus maalin kolmannella lisäaikaminuutilla. Sama mies vastasi myös voittomaalista kahdeksannella lisäaikaminuutilla ja näin Leverkusen eteni jatkoon 3-2-voitolla.

Leverkusen saa seuraavalla kierroksella vastaansa West Hamin. Lukas Hradecky seurasi aiempaa tapaan Eurooppa-liigan ottelua sivusta.

Kaan Kairisen Sparta Praha sai kylmää kyytiä Liverpoolin vieraana hävitessään Anfield Roadilla 6-1. Liverpool eteni jatkoon yhteismaalein 11-3. Kairinen pelasi koko ottelun.