Suomen A-maajoukkueen kapteeni Tim Sparv pohti Me mennää kisoihin -podcastissa päävalmentaja Markku Kanervan suhdetta pelaajiin. Keskikentän konkarin mukaan pelaajien suhde valmennusportaaseen on vähintäänkin kunnossa.

Kaikesta ei silti tarvitse olla samaa mieltä.

– Olen tosi kiitollinen, että kaikki valmentajat haluavat kuulla meidän pelaajien mielipiteitä. Se on minun mielestä modernia valmennusta. Rive on ollut valmentajani myös aikasemmin kaksykkösissä. Teimme historiaa pääsemällä kisoihin. Meidän yhteistyö toimii, mutta meillä on myös hetkiä, kun emme ole samaa mieltä. Luulen kuitenkin, että se on hyvä juttu että voimme keskustella asioista, joista olemme eri mieltä.

– Rive tekee aina viimeisen päätöksen. Minulle se on tärkeää, että pelaajat pääsevät jakamaan oman mielipiteensä, Sparv totesi podcastissa.

Sparvin mukaan historialliseen saavutukseen yltäneessä Huuhkaja-ryhmässä vallitsee loistava yhteishenki.

– Hieno huomata kuinka menestys ja tulokset ovat auttaneet meidän joukkuehenkeä.
Uskon, että kaikki tuntevat olevansa osa joukkuetta, vaikka olisi pienempi rooli joukkueessa. Kaikilla on hyvä fiilis ja kaikki haluavat olla mukana tässä jengissä. Se on ollut varmaan se paras juttu tässä matkassa, kapteeni pohtii.

Me mennään kisoihin -podcast