Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva haluaa, että Suomi luo enemmän maalipaikkoja sunnuntaina Dublinissa kuin torstaina Helsingissä. Ottelua edeltävässä tiedotustilaisuudessa Kanerva kävi tulevan ottelun pointteja läpi.

– Meidän pitää pystyä luomaan enemmän maalipaikkoja. Haemme nyt ehdottomasti ensimmäistä voittoa, ensimmäisiä pisteitä. Tietysti nyt vastustajat B-liigassa ovat kovempia kuin viimeksi, Kanerva sanoi Palloliiton sivuilla.

– Irlanti on kuitenkin ilman muuta laatujoukkue, ryhmässä on monia pelaajia Valioliigasta. Meidän pitää olla erityisen tarkkana keskityspalloissa.

Torstaina pelattiin ja lauantaina Suomi matkusti Dubliniin. Kanervan mukaan aika on käytetty tehokkaasti hyväksi.

– Perjantaina palauteltiin ja analysoitiin Wales-peliä ja siirrettiin sitten katseet Irlantiin. Toki on haastavaa näin lyhyellä valmistautumisajalla saada kaikki informaatio pelaajille. Irlanti on laatujoukkue ja siellä on paljon hyviä pelaajia, mutta olemme luottavaisina sunnuntaita ajatellen, Kanerva vakuuttaa Palloliiton verkkosivuilla.