Huuhkajien voittoputki Nations Leaguessa venyi jo neljään otteluun Bulgarian kaaduttua sunnuntaina Sofiassa maalein 2-1.

Suomi sai otteluun mainion alun, kun Teemu Pukki viimeisteli Robert Taylorin mainiosta läpisyötöstä johtomaalin jo seitsemän peliminuutin jälkeen. Robin Lod laukoi Huuhkajat 2-0-johtoon juuri ennen taukovihellystä.

Bulgarian paikat olivat vähissä, mutta toisella jaksolla isännät saivat peräjälkeen kaksi rangaistuspotkua. Ensimmäisen Lukas Hradecky torjui komeasti, mutta toisesta Bulgaria pääsi kaventamaan. Huuhkajat puolusti kuitenkin lopun kurinalaisesti ja varmisti voiton.

Kolmen pisteen myötä Nations Leaguen lohkovoitto ratkaistaan keskiviikkona Cardiffissa ottelussa Wales-Suomi.