Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin Brescia on viimein heräämässä kevään koittaessa ja aloittanut nousun Serie B:n sarjataulukossa.

Kausi on ollut Brescialle vähintäänkin haastava, mutta nyt peli tuntuu kulkevan. Lauantai-iltana sarjan kärkipaikoista taistelevan Venezian vieraana tuloksena oli maukas 1-0-voitto.

Joronen oli voiton takuumiehiä pitäen maalinsa puhtaana. Myös Skrabb nähtiin kentällä, kun hänet vaihdettiin sisään loppuminuuteilla. Venezian riveissä Niki Mäenpää seurasi ottelua vaihtopenkiltä ja Lauri Ala-Myllymäki oli toipilaana edelleen sivussa.

Voitto oli Brescialle viikon toinen, samoin nollapeli Joroselle. Matkaa nousukarsintaan on vielä seitsemän pistettä, mutta putoamistaisteluun eroa tuli kahden voiton myötä jo mukavasti. Venezia putosi puolestaan tappion myötä sarjataulukossa neljänneksi.