Ranska oli odotetun vahva, kun se isännöi Huuhkajia tiistai-iltana. Ranska voitti kahdella Antoine Griezmannin maalilla 2-0.
Ottelun alussa Suomi oli helisemässä, kun Ranska vyörytti hyökkäyksiä kohti Suomen maalia. Hiljalleen Suomikin alkoi päästä juonesta kiinni luoden pari puolittaista paikkaa. Avauskokoonpanoon nousseen Urho Nissilän tulinen laukaus kilpistyi vastustajaan ja Teemu Pukin syöttö Joel Pohjanpalolle tyhjän maalin eteen katkaistiin.

24. minuutilla Ranskan hallinta tuotti tulosta, kun hienon syöttökuvion päätteeksi Griezmann kiepautti itsensä vapaaksi kahden suomalaistopparin välissä ja viimeisteli tyylikkäästi ulkosyrjällä avausmaalin.

Toisen puoliajan alussa Griezmann oli jälleen asialla, kun hän sijoitti pienestä kulmasta pallon maaliin. Maalia edelsi jälleen ranskalaisten hieno syöttöpelaaminen sekä Karim Benzeman loistava pohjustus.

Toisen puoliajan loppu oli lähinnä pelailua. Ranska rakenteli useita maalipaikkoja, mutta oli myös tyytyväinen kahteen maaliin. Suomen paras paikka tuli muutama minuutti ennen loppua, kun Pukki katkaisi Ranskan rangaistusalueella syötön ja yritti ujuttaa itsensä päädystä keskemmälle, kun hän kaatui nurmenpintaan. Erotuomari ei reagoinut tilanteeseen, mutta TV-hidastuksesta kävi selvästi ilmi, että Paul Pogba osui Pukkia jalkaan ennen hänen kaatumistaan.
Voitolla Ranska vankisti asemiaan lohkon kärjessä. Huuhkajille tappio oli MM-karsintojen ensimmäinen ja se jatkaa lohkokakkosena.

Huuhkajat pelaa seuraavaksi lokakuussa ensin Ukrainaa vastaan kotona ja sitten Kazakstania vastaan vieraissa.

Huuhkajien kokoonpano:
Lukas Hradecky, Nikolai Alho (81. Jukka Raitala), Leo Väisänen, Paulus Arajuuri, Daniel O’Shaughnessy, Jere Uronen (63. Pyry Soiri), Urho Nissilä (73. Kaan Kairinen), Rasmus Schüller (63. Onni Valakari), Glen Kamara, Joel Pohjanpalo (73. Fredrik Jensen), Teemu Pukki